logo

Branches

Elektro Technisch Buro Nabuurs BV; opgericht in 1967, gevestigd in Boxmeer, is een erkend installQ BRL 6000 installateur die zich richt op het ontwerpen / aanleggen en / of onderhouden van elektrotechnische installaties, licht- en krachtinstallaties, panelenbouw, telematica, industriële automatisering, industriële installaties, beveiligingsinstallaties, gebouw-automatisering, domotica, datanetwerken en audio installaties in de industrie, utiliteitsbouw en de woningbouw. 

Utiliteitsbouw

Elektro Technisch Buro Nabuurs BV ontwerpt, installeert en onderhoudt al jarenlang elektrotechnische installaties voor o.a. instellingen, fabrieken, scholen, kantoorpanden en woon-zorgcomplexen. We hebben daarbij nadrukkelijk oog voor het operationele management en exploitatie van het gebouw en leveren kennis en know how op het gebied van gebouwautomatisering, verlichting en andere duurzame technieken. Meer voor minder, waarde creatie, People, Planet, Profit zijn hierbij de sleutelwoorden.

Onze ontwerp en tekenafdeling zorgen voor tekeningen en documentatie van de installaties. Via Integrale samenwerking met bouwpartners kunnen we desgewenst werken volgens BIM werkmethodiek. 

Laat van u horen, wij maken dan graag een afspraak met u.

T 0485 322 088
E contact@nabuurselektro.nl

© 

Postbus 150
5830 AD Boxmeer

privacy policy

Heinz Moormannstraat 2
5831 AW Boxmeer

disclaimer