logo

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op nabuurselektro.nl

Door het bezoek aan nabuurselektro.nl  en gebruik van de aangeboden informatie, stemt u in met de disclaimer en de privacy policy.

 

Gebruik van nabuurselektro.nl 

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Elektro Technisch Buro Nabuurs BV neemt zorgvuldigheid in acht bij het onderhouden van deze website. Zij staan niet in voor volledigheid en juistheid van de aangeboden informatie.

 

Informatie van derden, producten en diensten

nabuurselektro.nl verwijst met links naar websites van derden. Elektro Technisch Buro Nabuurs BV aanvaart geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van deze websites.

 

Informatie gebruiken

nabuurselektro.nl behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot de aangeboden informatie. Het is niet toegestaan informatie op deze nabuurselektro.nl verder te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande toestemming van Elektro Technisch Buro Nabuurs BV. U mag informatie van deze website voor eigen persoonlijk gebruik wel afdrukken en/of downloaden.

 

Wijzigingen

Elektro Technisch Buro Nabuurs BV behoudt zich het recht voor de aangeboden informatie te allen tijde te wijzigen.

 

Privacy statement

Om een eventuele aanvraag voor informatie correct af te handelen, hebben we een aantal persoonsgegevens van u nodig. Wilt u dat deze gegevens niet in ons relatiebestand worden opgenomen dan kunt u dit bij ons melden.

nabuurselektro.nl maakt gebruik van Google Analytics. De opgeslagen gegevens worden uitsluitend gebruikt om nabuurselektro.nl beter af te stemmen op de behoefte van de bezoeker.

Op nabuurselektro.nl en deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Zie ook de privacy policy.

 

Colofon

Vormgeving:

Bouw:

Beeld:

Tekst:

Imagro B.V., www.imagro.nl

Imagro B.V., www.imagro.nl

Elektro Technisch Buro Nabuurs BV

Elektro Technisch Buro Nabuurs BV