logo

Wij staan voor kwaliteit

De kwaliteit van elektrotechnische installaties wordt bepaald door de medewerkers die ze maken, de materiaalkeuze en het ontwerp. Gelukkig zit die kwaliteit bij onze vakmensen in het DNA. Behalve deze zekerheid borgen wij de technische kwaliteit van onze installaties en dienstverlening ook met onderstaande certificaten:

BRL-6000 kwaliteitskeurmerk

BRL-6000 is een erkende kwaliteitsverklaring, die aantoont dat de installatie is aangelegd door een gecertificeerde installateur die voldoet aan de hoge BRL-600 kwaliteitseisen. Voor deze certificering worden wij, ons kwaliteitshandboek én de door ons gemaakte installaties, jaarlijks geauditeerd door een externe partij.

Als opdrachtgever bent u hiermee verzekerd van de kwaliteit, duurzaamheid en bedrijfszekerheid van uw installatie. Wij zijn gecertificeerd voor alle elektra-deelgebieden: Klein, Middelgroot en Grote elektrotechnische installaties.

Techniek Nederland

Wij zijn lid van Techniek Nederland (tot 2019 bekend als Uneto-VNI  ), de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche. Mede daardoor bent u verzekerd van een installateur met kennis van veiligheid en regelgeving. Wij werken volgens de wettelijke normen en eisen, en onze installaties voldoen aan de NEN1010.

Techniek Nederland is hét kenniscentrum van de installatiebranche. Door ons lidmaatschap kunnen wij onze kennis op het gebied van o.a. veiligheid, zorg, milieu en mobiliteit verder ontwikkelen en delen.

technieknederland.nl

VCA

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij zijn dan ook VCA** gecertificeerd. In ons eigen kwaliteitshandboek worden de procedures en werkwijze die we hanteren op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu beschreven. Al ons materieel wordt jaarlijks NEN3140 gekeurd, en onze medewerkers beschikken over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Daarbij hebben onze operationeel werkzame medewerkers het persoonlijk Vca-certificaat (VOL-VCA). Daarmee laten zij iedere dag opnieuw zien dat zij serieus omgaan met veilig, gezond en milieuvriendelijk werken.

vca.nl

Stichting beroepsonderwijs bedrijfsleven

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor technische en administratieve beroepen. Leerlingen zijn bij ons verzekerd van goede leermogelijkheden en deskundige begeleiding.

Als erkend leerbedrijf voldoen we aan de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Wij hebben hiervoor gekwalificeerde praktijkbegeleiders in vaste dienst.

Kwaliteitshandboek Brandmeldinstallaties

Onze werkwijze en procedures voor het juist installeren van brandmeldinstallaties hebben wij vastgelegd in het Kwaliteitshandboek Brandmeldinstallaties. Dit wordt gecontroleerd door onze goed opgeleide brandmeldinstallatiedeskundigen.

Connected lighting Expert

Als erkend Connected Lighting Expert van Philips behoren wij tot de meest innovatieve elektrotechnische installateurs van Nederland. U bent daardoor altijd verzekerd van de beste connected lighting, die wordt aangestuurd via Interact software. Dit komt boven op ons up-to-date advies en betrouwbare service.

lighting.philips.nl

KNX Partner

Wij zijn officieel partner van KNX. Daarmee beantwoorden we de toenemende vraag  naar installatie van domotica en gebouwbeheerssystemen.

Op het open installatiesysteem KNX kunnen we verschillende besturingssystemen aansluiten. U heeft daarbij keuzemogelijkheden in de beveiliging, verlichting, elektronica, verwarming, ventilatie, airconditioning en zonwering en meer. Het KNX-systeem zorgt ervoor dat al deze besturingssystemen uniform met elkaar kunnen communiceren.

knx.org

InstallQ

Als erkend installQ-installateur voldoen wij aan hoge kwaliteitseisen. Onze deskundige installateurs beschikken over voldoende kennis, werken volgens de juiste normen en de benodigde (meet-)gereedschappen.

installq.nl

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij ons betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen het nemen van onze verantwoordelijkheid naar onze medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers. Wij belasten de omgeving, het milieu en de maatschappij niet onnodig.

Dit ziet u terug in ons beleid, waarbij integriteit en het sociaal omgaan met medewerkers en klanten voorop staat. Wij zetten ons actief in voor onze omgeving en dragen op verschillende manieren bij aan de leefbaarheid in het Land van Cuijk.

Wecycle

Na installatie van nieuwe componenten kunnen wij uw oude elektrische materialen retour nemen. Wecycle voor bedrijven haalt deze materialen bij ons op en zorgt dat deze veilig en volgens de regelgeving worden afgevoerd en verwerkt. Veel van deze materialen worden verwerkt tot nieuwe grondstoffen.

wecyclevoorbedrijven.nl

OTIB

De ontwikkelingen in de elektrotechniek gaan razendsnel. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich ook blijven ontwikkelen. Daarom zijn we aangesloten bij het opleidings- en ontwikkelingsfonds Wijtechniek. Aan de hand van ons bedrijfsopleidingsplan en een persoonlijk opleidingsplan helpen we onze medewerkers hun vakkennis op peil te houden.

wij-techniek.nl

Financieel gezond

Wij zijn een financieel gezond bedrijf met triple A kredietadvies en voldoen aan al onze betalingsverplichtingen. U kunt dus zonder zorgen met ons samenwerken!

Zonnekeur

Onze zonnestroom systemen (PV-systemen) worden door een gecertificeerd Zonnekeur-installateur gemonteerd en opgeleverd. Deze installateurs hebben het landelijk examen zonne-energie installateur behaald en beschikken over ruime ervaring. Voor u betekent dit kwaliteit, zekerheid en veiligheid. Een keuze voor zonnekeur is een keuze voor betrouwbaarheid!

Meer over onze diensten

Nabuurs biedt meer dan alleen elektrotechnische installaties. Wij bieden oplossingen. Dankzij onze brede expertise en professioneel, ervaren team beschikken wij over duurzame dienstverlening van topkwaliteit.

Naar onze diensten