logo

Interact Pro

Met de komst van IoT (Internet of Things) en connected lighting openen zich ongekende mogelijkheden. Nu steeds meer producten worden gekoppeld aan het internet, worden deze alsmaar slimmer. Dit geeft de gebruiker meer flexibiliteit, bespaart extra kosten en beidt meer comfort.

Het midden- en kleinbedrijf (MKB) en midden grote projecten bij grote bedrijven  bleven to dusver versotkt van deze ontwikkelingen, maar dat is nu verleden tijd.

Interact Ready armaturen werken naadloos samen de Interact Pro app, het dashboard en de gateway.

Middens app en dashboard kunnen werkruimten worden ingedeeld en is het gedrag van de verlichting eenvoudig in te stellen. Moeten de lampen op de gang aan gaan bij beweging? De meeting ruimte anders belichten als de beamer aan staat? Het licht 100% aan als de schoonmaker langs komt op dinsdagavond? Geen probleem. Je hebt maximale controle over de lichtpunten zonder moeilijke bekabeling en configuraties.

Signify biedt met Interact Pro een unieke oplossing in de verlichtingsmarkt. Hierbij kan gedacht worden aan comfort en prestaties door individuele optimalisatie per medewerker of taak. Het gemak van zelfregelende verlichting, verlichting automatisch laten dimmen of uitgaan wanneer deze niet nodig is. Zo wordt er aanzienlijk extra bespaart op energie dankzij perfect inzicht in verbruik. Zet de stap van LED-verlichting naar slimme verlichting en biedt je medewerkers het beste comfort en gemak van slimme, zelfregelende verlichting. Als Signify / Philips erkend 'Connect lighting Expert' helpen wij u graag verder.

Neem contact met ons op, dan bespreken we graag wat de mogelijkheden in uw situatie zijn.
 

T 0485 322 088
E contact@nabuurselektro.nl

© 

Postbus 150
5830 AD Boxmeer

privacy policy

Heinz Moormannstraat 2
5831 AW Boxmeer

disclaimer