logo

Over Nabuurs: uw partner in elektrotechniek

Sinds 1967 ontwerpen, bouwen en onderhouden wij de meest diverse elektrotechnische installaties binnen de industrie, utiliteits- en woningbouw. We kennen deze sector, net als onze klanten, van A tot Z. Zoekt u naar een persoonlijke aanpak met alle specialisten onder één dak? Bij Nabuurs bent u aan het juiste adres!

De Nabuurs-kwaliteit

Als installQ BRL 6000-gecertificeerd bedrijf zit kwaliteit verweven in ons DNA. Onze vakmensen zijn goed opgeleid, ervaren en dragen de Nabuurs-kwaliteit met trots uit. Dit ziet u terug in de installaties die zij opleveren, maar ook in het meedenken met u als klant. Onze kwaliteitsborging zetten we kracht bij met relevante certificaten en keurmerken. Zodat u ervan verzekert bent dat een Nabuurs-oplossing, een kwaliteitsoplossing is.


Bekijk onze keurmerken

Altijd bereikbaar

Wij staan voor u klaar. Vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering. En bij het regelmatig onderhouden van de installatie. Alles wat we doen gebeurt in goed overleg met u, en als het nodig is ook in afstemming met andere betrokken partijen. Komt u onverhoopt toch in een onverwachte situatie terecht? Geen zorgen! Onze eigen storingsdienst staat 24/7voor u klaar.

Branches

Wij werken voor en met klanten uit de industrie, utiliteitsbouw en woningbouw. Binnen deze branches ontwerpen, leveren en onderhouden we elektrotechnische oplossingen voor de meest uiteenlopende en diverse projecten. Groot of klein, lang of kort. Er is altijd een passende Nabuurs-oplossing!

Industrie

Een duurzaam industrieel gebouw staat in dienst van de bedrijfsprocessen die erbinnen plaatsvinden. In onze ontwerpen en integrale werkwijze houden we rekening met uw gebruiksdoelen, maar ook met milieu- en gezondheidsaspecten. Dit doen we natuurlijk in samenwerking met u en overige bouwketenpartners. Het resultaat? Een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig gebouw.

Continuïteit is de sleutel van uw industriële productieproces. Als ondernemer moet u er blindelings op kunnen vertrouwen dat processen goed blijven lopen. Wij vertalen uw wensen voor een kwalitatief én kwantitatief productieproces naar een bedrijfseconomisch verantwoord ontwerp en zorgen voor de juiste implementatie.

Onze vakmensen ontwerpen, programmeren, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties. Zij houden hierbij rekening met de ontwikkelingen binnen uw organisatie en processen.

Utiliteitsbouw

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties voor de utiliteitsbouw. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kantoorpanden, scholen, instellingen en woon-zorgcomplexen.

Tijdens deze projecten houden wij altijd het doel duidelijk voor ogen. Wat zijn uw wensen voor het operationele management, en waar wordt het gebouw na oplevering voor gebruikt? Met onze kennis en kunde op het gebied van gebouwautomatisering, verlichting en andere duurzame technieken leveren wij altijd een passende oplossing.

Onze ontwerp- en tekenafdeling zorgt voor tekeningen en documentatie van de installatie. Via integrale samenwerking met bouwpartners kunnen we werken volgens de BIM-werkmethodiek. Ook kunnen we u na de oplevering blijvend ontzorgen in het keuren en onderhouden van de installatie.

Woningbouw

Met onze ruime expertise en ervaring verzorgen wij de meest diverse projecten binnen de woningbouw. Van renovatie tot nieuwbouw, en van particuliere woningbouw tot bedrijfsmatige seriebouw (appartementen). Een goede afstemming tussen u als klant, bouwpartners en onszelf vormt hierbij de basis.

Voor en tijdens het bouwproces kunt u terecht bij ons aanspreekpunt. Deze procesmatige aanpak zorgt voor een aantoonbaar beter resultaat en een tijdige oplevering.

Uw oplossing op maat

Dankzij onze goed uitgeruste werkplaats, brede voorraad en team vol gemotiveerde specialisten kunnen we u integrale maatwerk oplossingen bieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan elektrotechnische installaties, licht- en datatechnieken, beveiligingsinstallaties, duurzaamheidsoplossingen, industriële systemen en meer.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Onze diensten Direct contact