logo

Branches

Elektro Technisch Buro Nabuurs BV; opgericht in 1967, gevestigd in Boxmeer, is een erkend installQ BRL 6000 installateur die zich richt op het ontwerpen / aanleggen en / of onderhouden van elektrotechnische installaties, licht- en krachtinstallaties, panelenbouw, telematica, industriële automatisering, industriële installaties, beveiligingsinstallaties, gebouw-automatisering, domotica, datanetwerken en audio installaties in de industrie, utiliteitsbouw en de woningbouw. 

Industrie

Een duurzaam industrieel gebouw biedt een maximale ondersteuning aan de bedrijfsprocessen die erin plaatsvinden. Het houdt rekening met de toekomstige exploitatie waarbij vanuit het ontwerp natuurlijk ook naar milieu- en gezondheidsaspecten wordt gekeken. De integrale werkwijze van de engineering en ontwerpafdeling in samenwerking met overige bouwketenpartners levert een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig gebouw op rekening houdend met alle levensfasen van het gebouw.

Het industriële productieproces kent een optimale balans tussen kwaliteit en kwantiteit met de nadruk op continuïteit en prijs. U als ondernemer moet er blindelings op kunnen vertrouwen dat processen goed blijven lopen. 

Elektro Technisch Buro Nabuurs BV heeft vakkundige medewerkers in huis die u kunnen assisteren in ontwerpen, programmeren, installeren en onderhouden hiervan. Wij vertalen uw wensen in een bedrijfseconomisch verantwoord ontwerp en zorgen voor correcte implementatie.

Zoekt u (tijdelijke) medewerkers in het elektrotechnisch onderhoud van uw onderneming of op het gebied van NEN3140 gereedschapskeuringen, ook hierin kunnen wij voorzien.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

T 0485 322 088
E contact@nabuurselektro.nl

© 

Postbus 150
5830 AD Boxmeer

privacy policy

Heinz Moormannstraat 2
5831 AW Boxmeer

disclaimer