logo

Branches

Elektro Technisch Buro Nabuurs BV; opgericht in 1967, gevestigd in Boxmeer, is een erkend installQ BRL 6000 installateur die zich richt op het ontwerpen / aanleggen en / of onderhouden van elektrotechnische installaties, licht- en krachtinstallaties, panelenbouw, telematica, industriële automatisering, industriële installaties, beveiligingsinstallaties, gebouw-automatisering, domotica, datanetwerken en audio installaties in de industrie, utiliteitsbouw en de woningbouw. 

Woningbouw

Elektro Technisch Buro Nabuurs BV verzorgt nieuwbouw en renovatieprojecten in de sector particuliere woningbouw en in de bedrijfsmatige serie (appartementen) bouw. Wij zien de woningbouw als een proces dat planmatig op basis van goede afstemming tussen klant en bouwpartners ingevuld moet worden. Wij hebben voor u een aanspreekpunt waarmee u in een vroegtijdig stadium al uw wensen gaat afstemmen. De kwaliteit gaat door de procesmatige aanpak aantoonbaar omhoog en er wordt op tijd opgeleverd. 

Levensloopbestendig en comfortabel wonen
Nieuwe bedieningstechnieken op basis van KNX en andere protocollen, leveren van zonnepanelen, verlichtingsplannen, led verlichting worden klantgericht op maat vervult.

Een modulaire systeemopbouw zorgt  er voor dat de elektrotechnische installatie in uw huis flexibel en aanpasbaar is. U het krijgt het comfort dat u er van verwacht, zodat u tot in lengte van dagen in uw woning kunt blijven wonen.

Neemt u vandaag contact met ons op, dan zorgen wij dat onze adviseur z.s.m. contact met u opneemt.

T 0485 322 088
E contact@nabuurselektro.nl

© 

Postbus 150
5830 AD Boxmeer

privacy policy

Heinz Moormannstraat 2
5831 AW Boxmeer

disclaimer